El Parc Infantil de Nadal de la Seu d’Urgell obre portes aquest divendres 27 de desembre

Del divendres 27 al dilluns 30 de desembre amb inflables, tallers, animació musical, sortejos, lectures amb família, photocall reial, entre d’altres propostes, adreçat a nens i nenes de 0 a 12 anys.
23-12-2019

Del divendres 27 al dilluns 30 de desembre la Seu d’Urgell oferirà el tradicional Parc de Nadal Infantil que s’ubicarà novament al pavelló poliesportiu amb un munt d’activitats perquè nens i nenes de 0 a 12 anys s’ho puguin passar d’allò més bé durant les vacances nadalenques. El preu de l’entrada és de 2 euros per infant i dia.

Aquest parc d’oci estarà obert d’11 a 13 hores i de 16 a 19 hores. El parc oferirà durant aquests quatre dies inflables, espai de joc per a infants de 0 a 3 anys, un circuit vial, així com viure l’experiència de munyir una vaca. A més a més, cada tarda s’hi faran diversos tallers relacionats amb decoracions nadalenques; un taller de cuina divendres 27 a la tarda, que anirà a càrrec del restaurant Arbeletxe; un taller de globoflèxia dissabte 28 a la tarda; un taller de màgia i jocs amb ALLAU diumenge  a la tarda, i animació musical el dilluns 30 a la tarda.  

El Parc de Nadal també celebrarà cada dia sortejos amb premis per gentilesa de les diferents entitats i empreses del territori que col·laboren en aquesta activitat infantil.

Novetats

Aquest Parc infantil de Nadal ofereix com a novetats d’aquesta edició un espai de lectura en família que porta per títol “Hi havia una vegada...”, així com un photocall reial que es trobarà ubicat a l’entrada d’aquest parc nadalenc.

Un altra proposta nova és un taller que tindrà lloc cada matí dedicat a l’espectacle nadalenc ‘El Rescat dels Minairons’. Val a dir que durant els quatre dies d’obertura del Parc del Nadal també s’hi podran comprar entrades per assistir a les tres funcions d’aquest espectacle que encara resten per celebrar-se (28 i 29 de desembre i 4 de gener).