El Parc Olímpic del Segre acollirà la quarta competició de la temporada 2015 de la Copa del Món de Canoe Eslàlom

La cita esportiva tindrà lloc del 7 al 9 d’agost en un any pre-Olímpic on l’objectiu és guanyar les places olímpiques per als Jocs de Rio 2016.
21-07-2015

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell serà l’escenari de la quarta competició de la temporada 2015 de la Copa del Món de Canoe Eslàlom. La cita esportiva se celebrarà del 7 al 9 d’agost, en un any ple d’il·lusió i amb la vista posada en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

Enguany participaran un total de 250 palistes de més de 35 països, entre canoistes i caiaquistes. Entre els components del l’equip espanyol de la RFEP, composat per 14 palistes destaca la presència de la basca Maialen Chourraut, medalla de bronze en els JJOO de Londres’12 i Campiona d’Europa 2015 en Caiac, i de la catalana Núria Vilarrubla, Campiona del Món Sub23 a Brasil 2015 en Canoa.

La Copa del Món de Canoe Eslàlom 2015 se celebrarà, un any més, en el Parc Olímpic del Segre, escenari tradicional del paragüisme olímpic d’Eslàlom en Aigües Braves. 

Els millors piragüistes de canoa eslàlom arribaran a la Seu d’Urgell després d’haver competit a les Copes del Món de Praga (República Txeca) i Cracòvia (Polònia) durant el mes de juny i de Liptovský Mikuláš (Eslovàquia), al juliol. La final del calendari d’aigües braves de la ICF es farà a Pau (França), del 13 al 16 d’agost. Cal destacar que la basca Chourraut va fer medalla d’or a la Copa del Món de Cracòvia en K1D i a la Copa del Món de Liptovsky vas fer medalla de plata. La catalana Marta Martínez també en K1D a Liptovsky va fer medalla de bronze.

Les inscripcions nominals per competir a la Seu es tancaran el 23 de juliol. En aquest sentit, doncs, l’última setmana d’aquest mes es farà pública la participació dels principals palistes internacionals presents a la prova catalana. A més, es publicarà la llista definitiva dels palistes espanyols de la RFEP que hi participaran.