El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell obre demà dissabte les competicions de piragüisme amb la Copa Catalana

Entre d’altres proves, el canal olímpic acollirà novament la prova final de la Copa del Món d’Eslàlom 2018, del 3 al 9 de setembre.
02-03-2018

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell inicia demà dissabte 3 de març el calendari de competicions de canoa eslàlom amb la celebració al seu canal d’aigües braves de la Copa Catalana.

La següent competició que s’hi portarà a terme seran les proves internacionals de la Copa del Segre -compartida amb Ponts- el 30 de març, i de la Copa Pirineus -compartida amb la localitat francesa de Pau-, els dies 14 i 15 d’abril, seguides per les proves de selecció dels equips francès i espanyol que tindran lloc del 26 al 29 d’abril.

Els dies 28 i 29 de juliol s’hi celebrarà el Campionat d’Espanya d’eslàlom, competició en que el club Cadí Canoe Kayak provarà, novament, recuperar la primera posició per clubs.

Copa del Món d’eslàlom FIC 2018

Cal remarcar però que la gran manifestació esportiva de canoa-caiac es reserva per la prova final de la Copa del Món d’eslàlom FIC 2018, programada per la setmana del 3 al 9 de setembre, que tanca les competicions precedents de Liptovsky Mikulas (Eslovàquia), Cracòvia (Polònia) de juny, d’Augsburg (Alemanya) de juliol i de Tacen (Eslovènia) de setembre.

En aquest any de premundial s’esperen a la Seu d’Urgell nombrosos equips nacionals per entrenar al canal olímpic del Segre, instal·lació que tindrà els Campionats del Món de 2019 com a prova única de qualificació olímpica de places pels Jocs de Tokio 2020.

L’equip d’organització de la Seu d’Urgell està preparant amb il·lusió tot aquest programa esportiu, recolzat fonamentalment per un competent grup de voluntaris amants de l’esport que el 1992 va projectar la Seu d’Urgell i Barcelona al món en uns jocs olímpics inoblidables.