El partit Cadí la Seu-Araski de Vitòria de la Copa de la Reina es podrà seguir en directe des del Palau d'Esports

A partir de les set de la tarda, a través de la pantalla LED d'aquesta instal·lació esportiva municipal.
28-02-2019

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell facilita que el partit que enfronta el Cadí la Seu contra el RPK Araski de Vitòria, matx de quarts de final de la Copa de la Reina que arrenca avui a Vitoria-Gasteiz, es pugui seguir per la recent estrenada pantalla LED del Palau d'Esports, i convida a tots els urgellencs i urgellenques a veure'l en directe a partir de les set de la tarda i a donar suport a l'equip urgellenc.

Cal remarcar que per fer-ho possible, estava previst utilitzar el senyal que emetia el canal Esport3 a través del seu web. Tot i així, davant la no autorització de la Federació Espanyola de Baloncesto a aquest canal d'emetre el partit via internet, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu ha hagut de buscar altres alternatives per assegurar que aquest partit es pogués seguir a través de la pantalla del Palau d'Esports.

Val a dir que aquest matí han sortit cap a Vitòria un centenar d'urgellencs, entre familiars de les jugadores i aficionats del Sedis Bàsquet, acompanyats per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Isidor Alberich, per donar suport al Cadí la Seu en la seva estrena a la Copa de la Reina 2019.