El passeig de la Seu acull aquest diumenge una Shopping Rebaixes

Aquest diumenge 1 de juliol, de deu del matí a les vuit del vespre, on s’hi podran trobar ofertes, novetats, menjar i jocs inflables per als més petits.
29-06-2018

Aquest diumenge 1 de juliol, el passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell acollirà una Shopping Rebaixes, activitat comercial que dóna el tret de sortida a les rebaixes d’estiu a la nostra ciutat.

De les deu del matí a les vuit del vespre, al passeig  de la capital alturgellenca els urgellencs i visitants hi trobaran tota mena d’ofertes, ocasions, novetats, menjar i jocs inflables per als més petits.

A la Shopping Rebaixes i haurà roba de dona, roba d’home, roba íntima, roba infantil i juvenil, sabates i complements, bijuteria, i tarot, flors, joguines, herbolari, perruqueria i estètica.

Val a dir que per a cada 10 euros de compra, els comerciants donaran un val per valor de 0,50 euros per bescanviar pel dinar i/o berenar a la parada de Carnisseria Charlie.

També es podrà comprar una polsera forfet de 5 euros perquè els infants puguin pujar durant tot el dia i sense límit als jocs inflables.

Aquesta activitat comercial està organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) i La Seu Comercial amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’Ajuntament urgellenc.