El ple de l'Ajuntament aprova la fixació del nom 'parc de l'Alt Pirineu' al nou espai verd de la Seu d'Urgell

Situat just al darrera de l'Oficina d'Informació dels Parcs Naturals de l'Alt Pirineu i Aran i del Cadí-Moixeró, sorgit de la recent urbanització a l'illa oest del PERI 3 que delimita per l'avinguda del Valira, l'avinguda Valls d'Andorra i la variant de la carretera N145, just a l'entrada nord oest de la ciutat.
09-02-2016

El Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va aprovar anit per unanimitat de tots els grups polítics municipals la fixació del nom parc de l'Alt Pirineu al nou espai públic a l'aire lliure de la ciutat.

Aquest nou espai verd es troba situat just al darrera de l'Oficina d'Informació dels Parcs Naturals de l'Alt Pirineu i Aran i del Cadí-Moixeró, sorgit de la recent urbanització a l'illa oest del PERI 3 que delimita per l'avinguda del Valira, l'avinguda Valls d'Andorra i la variant de la carretera N145, just a l'entrada nord oest de la Seu d'Urgell.

Aquest parc consta de vegetació diversa, jocs infantils, bancs per seure i bancs i taules per pic-nic. El parc de l'Alt Pirineu se suma doncs a la mitja dotzena de parcs que disposa la capital alturgellenca.