El projecte ‘Més que festa’, present a la Festa Major de la Seu d’Urgell

A través d’un punt informatiu mòbil a l’Espai Casetes, les nits de dissabte 25 i dilluns 27 d’agost, amb informació i assessorament sobre salut sexual i sexualitat positiva, preservatius i lubricants i material educatiu i preventiu.
21-08-2018

Les nits de dissabte 25 i dilluns 27 d’agost, el projecte ‘Més que festa’ es farà present de la mà de la campanya ‘NO és NO. A l’Alt Urgell: volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia’ a l’espai de casetes de la Festa Major de La Seu, on establirà un punt informatiu mòbil des del que s’oferirà informació i assessorament sobre salut sexual i sexualitat positiva, preservatius i lubricants i material educatiu i preventiu.

Aquest estand també oferirà informació sobre els serveis de l’associació Antisida de Lleida i l’espai de salut afectiva i sexual, un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’associació Antisida de Lleida, amb col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Val a dir que el punt informatiu mòbil present a la Festa Major de la Seu serà així mateix punt d’atenció per a unes festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia.

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb la tècnica de l’espai de salut via telefònica/whatsapp al 629 90 63 24 o via correu electrònic consulta@antisidalleida.org

Les actuacions del projecte ‘Més que festa’ donen continuïtat als actes de la campanya ‘No és No’ que s’han dut a terme al llard d’aquest estiu a l’Alt Urgell com han estat una trobada d’experiències, una jornada de recursos per fer front a la violència masclista, uns tallers formatius sobre masclisme i oci nocturn, la distribució de materials i l’acompanyament a agents facilitadors de campanya i sessions de teatre fòrum tant a la Seu d’Urgell com a Organyà.