El Servei d’Esports ofereix un tast de búlder durant el mes de desembre per 5 euros

Amb l’objectiu de poder donar a conèixer a practicants d’aquesta modalitat esportiva aquesta renovada instal·lació d’escalada indoor.
26-11-2019

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per al pròxim mes de desembre un ‘tast de búlder’ amb l’objectiu de donar a conèixer a practicants d’escalada aquest nou i millorat equipament interior que disposa la capital alturgellenca.

Aquest ‘tast de búlder’ ofereix la possibilitat de contractar un abonament per al mes de desembre per només 5 euros que dona dret a accedir de forma lliure a la instal·lació i practicar l’escalda indoor.

Els horaris d’obertura del búlder per poder fer servir aquest abonament són els mateixos que els de la zona esportiva municipal. De dilluns a divendres de 08.30 a 22:00 hores, dissabtes de 09:00 a 20:00 i diumenges de 09:00 a 15:00 hores.

Una vegada passat el mes de desembre, els usuaris que ho desitgin podran renovar els seus abonaments per l’any 2020 a preus molt econòmics. Les tarifes vigents per als abonaments al búlder són de 45 euros anuals per a adults i de 30 euros anuals per a menors de 16 anys.