El Servei Municipal d’Esports obrirà dilluns vinent les inscripcions per les estades esportives d’estiu per a infants i adolescents

Durant els mesos de juliol i agost, els nascuts i nascudes entre el 2004 i el 2013 podran participar de les moltes activitats que s’ofereixen a ‘A l’Estiu, Tot l’Esport’ i ‘A l’Estiu, Aventura’.
21-05-2019

El pròxim dilluns 27 de maig s’obriran les inscripcions a les estades esportives que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i que s’adrecen a infants i adolescents de 6 a 15 anys d’edat.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions tant de manera telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat com de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar les places de cada torn.

Concretament, les estades esportives municipals s’emmarquen en dues grans propostes: ‘A l’Estiu, Tot l’Esport, que es desenvoluparà durant el mes de juliol, i ‘A l’Estiu, Aventura’, que es farà durant el mes d’agost.

‘A l’Estiu, Tot Esport’ tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores, del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, ràfting, caiac, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença, jocs d'estratègia, entre d’altres. L'activitat inclou també la piscina municipal i també l'opció de dinar (a les 14:00) i servei d'acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d’aquesta proposta són: de l'1 al 5 de juliol; del 8 al 12 de juliol;del 15 al 19 de juliol; i del 22 al 26 de juliol.

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’ també serà de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00, del mes d’agost amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, ràfting, caiac, snorkel, slackline, senderisme, entre d’altres. L'activitat inclou també la piscina municipal i hi ha l'opció de dinar (a les 14:00) i servei d'acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d’aquesta proposta són: del 29 de juliol al 2 d'agost; del 5 al 9 d'agost; del 12 al 16 d'agost; i del 19 al 23 d'agost.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros, l’opció de dinar és de 35 per torn i l’hora d’acollida és de 7 euros per torn. Val a dir que s’aplicarà un 20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental.