El Servei Municipal d’Esports presenta la seva nova imatge que identifica la Seu d’Urgell com a ciutat ideal per fer esport

El nou logotip ‘ciutat d’esport’ destaca l’esperit olímpic de la capital de l'Alt Urgell, així com el seu entorn natural ideal per a la pràctica d’esports a l’aire lliure.
06-02-2018

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat avui en roda de premsa la seva nova marca que té com a objectiu identificar la Seu d’Urgell com una ciutat ideal per fer esport, que ofereix grans varietats esportives, tant per les seves instal·lacions com pel seu entorn natural. Aquesta nova imatge substitueix i modernitza l’actual, vigent des de 2004.

Així ho ha explicat l’alcalde urgellenc Albert Batalla en la presentació d’un nou logotip del Servei Municipal d’Esports que representa la Seu d’Urgell com a ciutat d’esport. En aquest sentit, Batalla ha remarcat que aquesta nova imatge recull perfectament la importància que té l’esport a la nostra ciutat. “La Seu batega amb l’esport, és una ciutat abocada a l’esport, és una ciutat saludable, i des de l’Ajuntament es facilita que tothom pugui realitzar alguna activitat física i esportiva”, ha remarcat l'alcalde de la Seu d’Urgell.  

‘Ciutat d’esport’

Aquest nou logotip reforça el concepte tant davant dels urgellencs i urgellenques com davant dels visitants que la Seu d’Urgell és una ciutat on s’hi pràctica esport, que és una ciutat saludable i que és una ciutat amb qualitat de vida. 

La inspiració gràfica i cromàtica del nou logotip ‘ciutat d’esport’ ve donada per les anelles olímpiques, tot aplicant moviment, rotacions, dinamisme de les formes per crear un monograma amb les inicials de la Seu d’Urgell. Aquest monograma també representa l’entorn natural que ofereix la capital de l’Alt Urgell, que queda ben identificat en el seus colors vius.