Els 1.035 participants a la 9a edició de l'Escanyabocs consoliden aquesta prova multiesportiva que se celebra al Rafting Parc la Seu d’Urgell

L'alcalde la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha lliurat els premis als guanyadors de l'Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva de l'esdeveniment.
22-05-2016

L'Escanyabocs 2016, prova multiesportiva a la natura celebrada aquest cap de setmana al Rafting Parc la Seu d'Urgell, ha aconseguit la seva consolidació en aquesta novena edició, tal i com demostren les 908 inscripcions que s’han traduït en un total de  1.035 participants a les diferents disciplines que engloba aquest esdeveniment esportiu. 

Per proves, 356 esportistes han participat a la cursa trail; 309 ho han fet a la cursa BTT; 243 a les rogaines i orientació; 78 a la marxa nòrdica; i 49 han pres part al raid. 

Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva de l’Escanyabocs, han fet podi els següents esportistes: 

Escanyabocs de Ferro femení 

1a classificada: Mireia Fabra

2a classificada: Dolo Puig

3a classificada: Eva Bové 

Escanyabocs de Ferro masculí 

1r classificat: Joan Carles Montenegro

2n classificat: Sergi Gracia

3r classificat (ex aequo): Gerard Palomo (únic participant de categoria júnior en aquest repte) i Francesc Sansa 

Des de l’organització de l’Escanyabocs es destaca la “satisfacció” per l’alt nombre d’inscripcions obtingudes, així com per la valoració “tan positiva” que han fet els participants de la prova. 

Per consultar tots els resultats de les proves de l'Escanyabocs 2016 podeu fer-ho a www.escanyabocs.com