Els alumnes de secundària i batxillerat de la Seu d’Urgell celebraran el final de curs amb una Festa Holly amb l’actuació del Dj. Boixols

Organitzada pel Consell Municipal d’Adolescents de la ciutat. Tindrà lloc aquest pròxim dissabte 15 de juny, a les sis de la tarda, al centre cívic l’Escorxador.
10-06-2019

Aquest pròxim dissabte 15 de juny tindrà lloc una Festa Holly, organitzada per celebrar la festa de final de curs dels alumnes de secundària i de batxillerat de la Seu d’Urgell. Aquesta celebració s’iniciarà a les sis de la tarda i tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador de la capital alturgellenca. Val a dir que aquesta festa està oberta a tothom. La bossa de colors té un cost de 2 euros.

La regidora de Joventut i Ensenyament en funcions de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que “aquesta festa és una proposta que ha sortit del Consell Municipal d’Adolescents de la nostra ciutat, i que ells mateixos han treballat per poder-la dur  a terme”. Iscla afegeix que “des de les Regidories de Joventut  i Ensenyament estem satisfets de la feina feta i de les propostes que surten dels mateixos adolescents i joves del municipi”.  

Aquesta Festa Holly comptarà amb l’actuació de Dj. Boixols, un jove del municipi que col·laborarà per amenitzar musicalment aquesta festa per acomiadar lúdicament el curs escolar 2018-2019.