Els alumnes del Màster en gestió esportiva d'INEFC fan un curs sobre turisme i esport a la Seu d'Urgell

Els estudiants, allotjats a l’alberg La Valira, coneixeran les activitats ludicoesportives que es realitzen al Parc Olímpic del Segre.
19-05-2016

Des d’avui i fins aquest diumenge, els alumnes que realitzen el Màster Oficial en Gestió Esportiva d’INEFC Lleida fan una estada a la Seu d’Urgell on portaran a terme el mòdul de turisme i esport, curs coordinat pel professor de INEFC Barcelona, Eduard Inglés.  

Els estudiants han estat rebuts aquest matí pel director del Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, David Vallvé, pel director d’INEFC, Agustí Boixeda, i pel director del màster, Alfredo Joven, a les instal·lacions de l’Alberg La Valira, espai on s’allotjaran durant aquests quatre dies i on s’impartiran la major part de les classes teòriques del curs.

Aquesta estada dels joves estudiants coincideix amb la celebració de la novena edició l’Escanyabocs, esdeveniment esportiu vinculat a la natura que se celebrarà aquest cap de setmana (21 i 22 de maig) a la Seu, organitzat per l’Ajuntament urgellenc.  

Programa del curs sobre turisme i esport

Dins del programa d’aquest curs, els estudiants realitzaran un visita al Parc Olímpic del Segre per conèixer de primera mà l’explotació turística de les activitats fisicoesportives en el medi natural. També tindran l’oportunitat de practicar el descens amb open kayak al Ràfting Parc.

Dins del programa d’aquest mòdul, els alumnes coneixeran el projecte europeu Fer de la frontera un Camí cap a la Formació, sessió que anirà a càrrec del professor d’INEFC Barcelona, Feliu Funollet. Val a dir que aquest projecte està inclòs en el Programa Operatiu França-Espanya-Andorra (POCTEFA), subvencionat per fons FEDER de la Unió Europea.

Els alumnes d’aquest màster també tindran l’oportunitat de conèixer les activitats esportives i turístiques que es porten a terme al Principat d’Andorra.