Els Diables de l’Alt Urgell organitzen la “Revetlla del Pirineu” a la Seu d'Urgell

Tot coincidint amb la celebració del 25è aniversari d'aquesta entitat cultural, dissabte 23 de juny el pàrquing del Dr. Peiró serà l'epicentre d'activitats per a totes les edats per celebrar la nit més curta de l'any.
12-06-2018

El dissabte 23 de juny se celebrarà la revetlla de Sant Joan arreu de Catalunya, i enguany els Diables de l’Alt Urgell juntament amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitzen “la Revetlla del Pirineu”.

La celebració dels 25 anys del grup ha propiciat la organització d’aquest esdeveniment que pretén reunir tothom, de qualsevol edat, en la festa per excel·lència d’inici d’estiu en la nit més curta de l’any. Concretament tindrà lloc al pàrquing del Dr. Peiró on celebrarà un conjunt d’activitats, jocs gegants, inflables, animació, foguera, DJ’s, entre d'altres propostes, que s’iniciarà a primera hora de la tarda i s’allargarà fins ven entrada la nit.

Amb l'objectiu d’involucrar a les empreses del territori, el Grup de Diables de l'Alt Urgell aporten la col·laboració d'Urban Sport La Seu a la revetlla, introduint diferents activitats esportives per  a totes les edats, mentre que 9.Fm, La Crem i Carnisseria Charlie hi posaran el beure i el menjar durant tota la tarda i nit.

Des del consistori urgellenc i des de l’entitat s'anima a tothom a celebrar la Revetlla del Pirineu a la Seu d’Urgell i participar en les activitats organitzades.

Per a més informació es pot visitar el facebook dels Diables de l’Alt Urgell.