Els minarons recullen els desitjos dels nens i nenes de la Seu i Castellciutat

Totes aquestes peticions quedaran penjades a l'Arbre dels Desitjos, instal·lat al pati de la Biblioteca Sant Agustí durant tot el Nadal.
12-12-2018

Durant tot el matí d'avui dimecres els minairons han recollit els desitjos dels alumnes d'educació primària de les escoles La Valira, Pau Claris i Albert Vives, i del col·legi La Salle de la Seu d'Urgell i de l'escola de Castellciutat. Tots aquests desitjos quedaran penjats a l'Arbre dels Desitjos que quedarà instal·lat al pati de la Biblioteca Sant Agustí  durant tot el Nadal.

Un any més, els minairons han anat acompanyats en les seves visites als centres educatius de l'Ivan Caro i la Pilar Planavila que han amenitzat l'activitat amb cançons dels disc dels Minairons.

La visita dels minairons -que s'engloba en la programació nadalenca d'El Món Màgic de les Muntanyes- és molt esperada cada any per aquestes dates prenadalenques per part dels urgellencs més xics. Aquesta activitat  forma part de l'aprenentatge de les tradicions pirinenques i dels seus dels seus protagonistes com són els minairons.