Els padrins i padrines de la Seu d'Urgell, de ple en la seva festa commemorativa

Avui, Dia Mundial de la Gent Gran, la Coral de l'Esplai ha actuat davant dels usuaris i usuàries de la Residència de la Fundació Sant Hospital i de la Llar de Sant Josep.
01-10-2019

Avui, Dia Mundial de la Gent Gran, els padrins i padrines de la Seu d'Urgell es troben en plena Festa de la Gent Gran que organitza cada any l'Ajuntament urgellenc.

Concretament aquest matí ha tingut lloc l'actuació de la Coral de la Gent Gran de l'Esplai a la Residència de la Fundació Sant Hospital i de la Llar de Sant Josep. Seguidament, RàdioSeu ha emès aquest migdia una tertúlia amb Marian Lamolla, tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu, juntament amb Rafael España, Ina Bailón, Amadeu Gallart, Juani Menduiña i Montse Eroles, tècnica municipal de gent gran, i que ha donat el tret de sortida del programa radiofònic 'Gent gran, gent activa'.

La jornada d'avui seguirà aquesta tarda amb la xerrada Què és la llibertat?, a càrrec d’Elisa Farré, directora del SOC, politòloga i documentalista, que tindrà lloc a la sala la Immaculada.

Recordem que la Festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell es va iniciar ahir dilluns i s'allargarà fins els pròxim diumenge 6 d'octubre, jornada que se celebrarà l'acte institucional a la sala Sant Domènec amb la salutació de l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega. La festa finalitzarà amb un dinar popular.

Abans, però els padrins i padrines de la Seu d'Urgell gaudiran al llarg d'aquesta setmana de diverses activitats lúdiques i culturals com una caminada fins a Sant Esteve del Pont, una xerrada sobre l'insomni, un taller gratuït de musicoteràpia, un concert de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i del Conservatori de Música dels Pirineus, una excursió a Salàs del Pallars i la  celebració del ball cerdà intergeneracional.