En marxa la 6a edició del Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans"

47 alumnes de 4t d'ESO del col·legi La Salle treballen el compromís amb les causes solidàries, així com el seu desenvolupament cívic, ètic, personal i social.
27-04-2016

Aquest divendres 29 d’abril, un total de 47 alumnes voluntaris de 4t d’ESO del col·legi La Salle i avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep es coneixeran dins el Projecte d’Aprenentatge i Servei “Tots som joves, tots som grans”. És la 6a edició d’aquest projecte que forma part del Pla Estratègic d'aquest centre educatiu Col·legi i on hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i la Regidoria de Gent Gran.

El projecte va començar fa un mes amb una fase d’aprenentatge. Primer, els alumnes van rebre la visita de l’Eva March (FSH) i la Mar Robert (Llar Sant Josep) i van conèixer de més a prop tots els serveis d’atenció que s’ofereixen als avis, l’equip que treballa amb ells, les activitats que es fan, etc. A continuació, van visitar l’Oficina Jove i van conèixer totes les iniciatives que es tiren endavant des de l’OJAU i des del Pla Educatiu d’Entorn. Finalment, van visitar el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell on van ser rebuts per la Coordinadora del Consorci, Dolors Farràs, la regidora de Gent Gran, Montserrat Bonet, i la tècnica de Gent Gran, Montse Eroles.

Divendres, doncs, s’inicia la fase de servei amb un objectiu clar: treballar el compromís amb les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies del col·legi La Salle sense oblidar el treball en xarxa amb altres institucions i entitats.