Reparació de la superfície de la pista del Palau d'Esports de la Seu d'Urgell

Es poleix el parquet, es retira el vernís i la pintura existents, es repara o substitueix les peces de parquet malmeses per l'ús i de les zones de bot de pilota deficients i es pintarà les pistes de jocs i logotips que decoren la pista, entre d'altres accions.
16-08-2017

Aquesta setmana s'estan portant a terme les tasques de reparació de la superfície de parquet de la pista de joc del Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell.

Les obres de millora consisteixen en polir el parquet, retirar el vernís i la pintura existents, reparar o substituir les peces de parquet malmeses per l'ús i de les zones de bot de pilota deficients i pintar les pistes de jocs i logotips que decoren la pista. També es marcaran una pista central de bàsquet i de futbol sala, i tres pistes laterals de bàsquet. Damunt de la superfície s'hi aplicarà dues capes de vernís aquós.

L'obra la realitza l'empresa Talleres Palautordera SA, té un pressupost de 18.050 euros i està prevista que finalitzi el pròxim 25 d'agost.

Recordem que el Palau d'Esports es va inaugurar l'any 2002, sent aquesta la primera intervenció després de quinze anys d'ús d'aquest equipament esportiu que acull els entrenaments i partits del Cadí La Seu de Lliga Femenina de bàsquet.

Cal afegir que aquesta obra de millora se suma a les altres tres que s'han realitzat enguany a la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell: la reforma dels lavabos d'ús públic del pavelló poliesportiu, la reforma dels vestidors del camp de futbol i la renovació de la gespa artificial de dues pistes de tennis.