Es culmina l’actuació global de millora de l’accés al barri de Santa Magdalena

Amb la finalització de la construcció d’una rotonda i l’adjudicació de nous jocs infantils a la plaça de les Moreres.
12-12-2018

Amb l’adjudicació aquesta setmana de nous jocs infantils per a la plaça de les Moreres i la finalització de les obres de construcció d’una rotonda en aquest punt d’accés al barri de Santa Magdalena de la Seu d’Urgell es culmina l’actuació global de millora d’aquesta zona de la ciutat.

Amb la nova rotonda de la plaça de les Moreres es dóna més seguretat al pas dels vianants, gràcies a la construcció de noves voreres i passos perimetrals, i alhora es garanteix el flux de vehicles que hi conflueixen, procedents del camí de la Palanca, el passeig del Parc i els carrers Bisbe Iglesias Navarri, de la Canal Baridana i de Ribera de l’Urgellet. Val a dir també que la nova rotonda de la plaça de les Moreres quedarà enjardinada i al mig hi haurà una columna de 12 metres d’alçada amb cinc projectors de llum tipus led.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, afirma que “aquestes obres que ara finalitzen formen part d’un conjunt d’actuacions molt importants que se sumen a l’asfaltatge del camí de la Palanca, amb un pas de vianants a la sortida del pati de l’institut Joan Brudieu, l’enrajolament de la vorera nord i la construcció d’una llosa de formigó a la vorera sud d’aquesta mateixa via, obres que permeten als vianants caminar amb comoditat i seguretat, millores totes elles fetes realitat ja fa un temps. Fierro afegeix que totes aquestes millores “donen solució també a l’accés a l’escola Albert Vives”.

Val a dir també que en aquesta fase final de les obres de millora d’accés al barri de Santa Magdalena s’ha construït una vorera nova al carrer de Ribera d’Urgellet, on també quedaran tapats els escocells dels arbres que hi ha plantats.