Es renova la superfície de dues pistes municipals de tennis, a proposta dels pressupostos participatius

Es retira la moqueta existent, es repara el formigó i s’instal·la la mateixa moqueta de la pista 1 que satisfà als usuaris. Les obres tenen una durada aproximada de dues setmanes.
20-03-2017

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell està portant a terme la renovació de la superfície de les pistes de tennis municipals número 2 i número 3, a resultes de la proposta escollida en els darrers pressupostos participatius que va celebrar el Consistori urgellenc. 

La intervenció consisteix en la retirada de la moqueta existent, la reparació de la base de formigó de les pistes que es mostrava irregular a causa dels canals de desaigües habilitats en el seu moment, i la instal·lació d'una nova moqueta a totes dues pistes. Amb aquesta actuació quedarà solucionada la problemàtica de la irregularitat de la superfície de joc en algunes zones que ha anat apareixent amb el temps i l'ús.

Les obres, les realitza mateixa empresa que va subministrar la moqueta de la pista 1, i que està donant molt bons resultats segons la valoració dels usuaris, tenen un pressupost de 40.000 euros i una durada estimada de dues setmanes.