Es reobre el Mercat dels Encants dels Canonges de la Seu d’Urgell després d’un mes d’aturada tècnica

L’aturada ha servit per replantejar i recuperar l’esperit inicial d’aquest mercat de segona mà amb l’objectiu de fomentar la reutilització de diferents articles.
09-12-2019
Es reobre el Mercat dels Encants dels Canonges de la Seu d’Urgell després d’un mes d’aturada tècnica

Foto d'aquest passat dissabte de la reobertura del Mercat dels Canonges

Aquest dissabte, en el Pont de la Puríssima, ha tornat a posar-se en marxa el Mercat dels Encants dels Canonges de la Seu d’Urgell, després de fer una aturada tècnica d’un mes de durada.

Recordem que l’Ajuntament urgellenc va decidir realitzar aquesta breu aturada d’aquest mercat d’articles de segona mà -que té lloc cada dimarts i dissabte al matí, coincidint amb el mercat setmanal, al bell mig del centre històric- amb l’objectiu de “recuperar l’esperit inicial d’aquesta activitat comercial que fomenta el reciclatge dels objectes”, manifesta l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega.

Durant aquest mes d’aturada del Mercat dels Canonges han tingut lloc reunions entre l’equip de govern municipal, els veïns del Carrer Canonges i els marxants que han servit per fixar les bases de la futura ordenança que regularà aquesta activitat comercial. Al respecte, Fàbrega afirma que un altre dels objectius que es perseguia en el replantejament d’aquest mercat de segona mà és “el bon veïnatge entre veïns, paradistes i compradors”.

El Mercat dels Encants dels Canonges de la Seu d’Urgell hi poden fer parada persones a títol individual perquè puguin vendre objectes de segona mà. Per la seva part, l’Ajuntament urgellenc cedeix gratuïtament l’espai, així com també material per a poder exposar els seus productes.