Èxit de la campanya de promoció del renovat búlder municipal de la Seu d’Urgell

La proposta ‘tast de búlder’ permet a aficionats de l’escalada de totes les edats, per només 5 euros, accedir de forma lliure a la instal·lació i practicar aquesta modalitat esportiva durant el mes de desembre.
17-12-2019

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell constata un augment del 50% en el nombre de sol·licituds, superant així el centenar de persones abonades aquesta instal·lació esportiva municipal.

Recordem que la proposta ‘tast de búlder’ té com a objectiu donar a conèixer a practicants d’escalada aquest nou i millorat equipament interior que disposa la capital alturgellenca. Alhora permet a aficionats de l’escalada de totes les edats, per només 5 euros, accedir de forma lliure a la instal·lació i practicar aquesta modalitat esportiva durant el mes de desembre.

Els horaris d’obertura del búlder per poder fer servir aquest abonament són els mateixos que els de la zona esportiva municipal. De dilluns a divendres de 08.30 a 22:00 hores, dissabtes de 09:00 a 20:00 i diumenges de 09:00 a 15:00 hores.

Una vegada passat el mes de desembre, els usuaris que ho desitgin podran renovar els seus abonaments per l’any 2020 a preus molt econòmics. Les tarifes vigents per als abonaments al búlder són de 45 euros anuals per a adults i de 30 euros anuals per a menors de 16 anys.