Finalitza la 7a edició del Projecte ApS "Tots som joves, tots som grans"

37 alumnes de 4t d'ESO del col·legi La Salle, de manera voluntària, han compartit amb padrins de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital diferents activitats per estrènyer lligams entre ells.
09-06-2017

Aquest divendres té lloc la darrera sessió del  Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans" on participen de manera voluntària 37 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. Durant aquest mes, avis de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital han compartit diferents activitats a fi d’estrènyer lligams entre ells. El projecte consta, per tant, de 4 sessions i  precisament la setmana passada foren els avis qui tingueren l'ocasió de visitar el col·legi acompanyats dels alumnes. 

"Tots som joves, tots som grans" és un projecte d'Aprenentatge i Servei on, a part de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, hi col·laboren l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, el Pla Educatiu d'Entorn i la Regidoria de Gent Gran. 

Des del Col·legi La Salle, doncs, s'aposta fort per aquest projecte que té com a objectius afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn, contribuir a que els alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries, afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social, etc. 

El fet que 7 anys després aquest ApS continuï i tingui tan bona acollida entre tots els participants, confirma la gran vàlua d'aquest projecte intergeneracional. El Col·legi La Salle, doncs, valora molt positivament la seva continuïtat i el treball en xarxa entre totes les institucions implicades.