Finalitzades les obres de reforma dels lavabos d'ús públic del pavelló poliesportiu municipal de la Seu

Les obres han consistit en adequar l’espai existent en un bany per a dones, un per a homes i un tercer per a persones amb mobilitat reduïda.
13-12-2016

Aquesta setmana s'han finalitzat les obres de reforma dels lavabos d'ús públic del pavelló poliesportiu municipal de la Seu d'Urgell.

Les obres han consistit en adequar l’espai existent en un bany per a dones, un per a homes i un tercer per a persones amb mobilitat reduïda. El de dones disposa de dues cabines per wc i quatre rentamans. El d’homes té una cabina amb wc, tres rentamans i tres urinaris, mentre que el bany adaptat disposa de wc i un rentamans.

Els llums funcionen a través de detectors de presència com a mesura d’estalvi energètic.

El pressupost d'aquestes obres de rehabilitació han tingut un cost total de 35.500 euros, IVA inclòs, i les ha portat a terme l’empresa de la Seu Stiu3000.