Finalitzades les obres de reurbanització de la Urbanització Mallol

S'hi han renovat els serveis municipals i alhora s'ha modernitzat i millorat l'aspecte general d'aquesta zona residencial de la ciutat.
02-03-2016
Finalitzades les obres de reurbanització de la Urbanització Mallol

Carrer Ponent

Ja s'han finalitzat les obres de reurbanització dels carrers de la zona coneguda com la Urbanització Mallol de la Seu d'Urgell, iniciades a mitjans del passat mes de setembre, i que han consistit en la renovació dels serveis municipals, així com la modernització i millora general d'aquesta part residencial de la ciutat.

Aquesta actuació ha comprès l'arranjament del carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. A més a més també s'ha arranjat el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que s'ha modificat algun servei.

La superfície total d'aquesta actuació ha comprès prop de 2.000 m2.

Plataforma única

Després de les obres de reurbanització, els carrers que comprenen la Urbanització Mallol tenen una composició de plataforma única que inclou una part central de 3 metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques de 1 metres i 2 metres.

Per accedir a aquests vials s'ha remuntat la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació.

Davant la realització d'aquesta important obra de millora a la Urbanització Mallol, el tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro, afirma que amb aquesta reurbanització “s'aconsegueix donar-li un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d'una plataforma única, on es diferencia la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents”. “Alhora, afegeix Fierro, la urbanització gaudeix d'una renovada xarxa d'aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic”.

També s'hi ha instal·lat mobiliari urbà com ara bancs per seure i papereres.

Val a dir que l'obra ja està acabada, i ara només queda pendent el tancament econòmic de la mateixa.