Fira d’Art i Mercat de Nadal, aquest dissabte a la Seu d’Urgell

La fira obrirà d’11 del matí a 20 hores a la plaça de Les Monges, mentre que el Mercat de Nadal quedarà instal·lat a la plaça Patalín, de 10 a 20 hores.
13-12-2018

Aquest pròxim dissabte 15 de desembre la Seu d’Urgell acollirà novament dues activitats comercials com són la Fira d'Art i del Mercat de Nadal.

Enguany la Fira d’Art se celebrarà en un únic dia, d’onze del matí a vuit del vespre, a la plaça de Les Monges. En cas de mal temps, es traslladarà a la sala ‘la Cuina’. En aquesta fira hi participaran 11 artistes locals: Ramon Berga, Bernat Manresa, Anna Carmona, Salvador Albanell, Jaume Rovira, Nico de Winter, Josepa Travé, Joan Ganyet, Pere Guevara, Míriam Martínez i Josep M. Moreu. Tots ells presenten les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Totes les obres estan a la venda al públic amb l'objectiu que puguin regalar una peça d'art durant aquest Nadal.

Aquesta iniciativa, promoguda pel col·lectiu d’artistes de L’Aparador en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, presenta com a novetat d’aquest any la celebració d’un dinar d’artistes i música en viu.  

Mercat de Nadal a la plaça Patalín

En paral·lel a la Fira d’Art, també tindrà lloc aquest dissabte 15 de desembre el Mercat de Nadal, que enguany canvia d’ubicació, que en comptes de celebrar-se a la plaça Sant Josep de Calassanç es farà a la plaça Patalín, de deu del matí a vuit del vespre.

El Mercat de Nadal oferirà una quinzena de parades d’artesans que vendran diferents productes com bijuteria, decoració de Nadal, joiers, ceràmica, tèxtil, entre d’altres. En aquest mercat també hi seran presents el col·legi La Salle i l’escola La Valira, l’institut Joan Brudieu i l’Esplai de la Gent Gran.

Els visitants al mercat hi trobaran també un photocall amb un tió perquè tothom que ho desitgi s’hi pugui fer fotografies. El mercat també comptarà amb l’amenització dels minairons, de cinc a set de la tarda.

El Mercat de Nadal tornarà a obrir les seves portes el dissabte 22 de desembre, en el mateix horari, i amb la incorporació d’un pessebrista.