Formació sobre relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Agència Catalana de la Joventut tindrà lloc els propers dies 24 i 31 d’octubre, al CETAP.
17-10-2019

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Agència Catalana de la Joventut organitzen pels propers dies 24 i 31 d’octubre, de deu del matí a dues del migdia, la formació ‘Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves’, que tindrà lloc al CETAP.

Els tallers estan adreçats a professionals que fan intervenció educativa amb persones joves i volen adquirir més eines d’acompanyament i de gestió de les relacions, així com reflexionar sobre les relacions afectives que s’estableixen entre joves, i entre joves i professionals.

Així mateix, amb la formació s’aprofundirà en la diversitat present en les relacions, travessades pels rols de gènere, per les identitats culturals, per la classe social, així com la resta d’identitats i les seves relacions de poder.

La formació serà facilitada per l’entitat La Xixa Teatre, experta en processos formatius en els àmbits de la interculturalitat, el gènere i la ciutadania activa, el teatre social i la psicologia orientada a processos.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Inscripcions a bit.ly/JovesRelacionsAfectives