Habilitades 13 places d'aparcament temporals per a persones amb mobilitat reduïda per la Fira de Sant Ermengol

Situades 5 al carrer Ausiàs March, 5 places al final del Camí Ral de Cerdanya i 4 places més, situades al final del passeig Joan Brudieu, zones que es troben a tocar dels diferents espais firals per fer-los més accessibles a persones amb dificultat per a desplaçar-se a peu.
18-10-2018

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha habilitat per aquest pròxim cap de setmana de celebració de la Fira de Sant Ermengol un total de 13 places d'aparcament temporals perquè hi puguin aparcar persones amb mobilitat reduïda acreditada. Val a dir que els agents de la Policia Municipal supervisaran els vehicles aparcats en aquestes places per tal de confirmar si tenen l'acreditació corresponent.

Concretament, aquestes places estan situades 5 al carrer Ausiàs March, a tocar del Camí Ral de Cerdanya, 5 places més al final del Camí Ral de Cerdanya, a tocar del Parc de Bombers, i 4 places més, situades al passeig Joan Brudieu, davant del Sant Hospital. Aquestes  zones es troben a tocar dels diferents espais firals per tal de facilitar l'accés a persones que tenen dificultat per a desplaçar-se a peu.

L'objectiu de posar a disposició aquestes places d'aparcament és fer una Fira de Sant Ermengol més accessible per a tothom. Recordem que durant aquest cap de setmana de fira, la Seu d'Urgell rep una gran afluència de visitants i alhora es restringeix la circulació de vehicles per la ciutat.