Iniciades les obres de reurbanització de la Urbanització Mallol

Aquestes obres serviran per renovar els serveis municipals i alhora es modernitzarà i millorarà l'aspecte general d'aquesta zona urbana de la ciutat.
15-09-2015

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització dels carrers de la zona de la Urbanització Mallol amb l'objectiu de renovar-hi els serveis municipals i, alhora, modernitzar i millorar l'aspecte general de la zona.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el tinent d'alcalde d'urbanisme del Consistori urgellenc, Jesús Fierro, han realitzat aquest migdia una visita d'obres al carrer Ponent d'aquesta zona de la ciutat per comprovar que s'havien iniciat tal i com s'havia programat prèviament.

Al respecte de la realització d'aquestes obres, Jesús Fierro ha explicat que “es pretén donar un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d'una plataforma única, on es diferenciarà la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents, i a la vegada es portarà a terme una renovació de la xarxa d'aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic”.

Les obres

L'esmentada actuació comprèn el carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. Aquest projecte també inclou el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que es modifica algun servei.

Per accedir a aquests vials es remuntarà la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. La superfície total de l'actuació és de prop de 2.000 m2.

Aquests carrers tindran una composició de plataforma única que inclourà una part central de 3 metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques de 1 metres i 2 metres.

També es preveu la plantació d'arbres i la instal·lació de mobiliari urbà.

L'actuació té una inversió total de 440.259,09 euros.