Iniciades les obres de reurbanització del carrer Bellavista

S’hi fa un nou paviment que li donarà un caire per a vianants i s’hi col·locaran més punts de llum.
25-10-2018

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reurbanització del carrer Bellavista de la Seu d’Urgell, que va de nord a sud, des del carrer Guillem Graell fins al Camí Ral de Cerdanya, situat entre la tanca del Seminari Conciliar i la Llar d’avis Sant Josep.

Les obres consisteixen en fer-hi un nou paviment asfàltic per sobre del que hi ha i canviar l’enllumenat existent, soterrant el cablejat que actualment passa de manera aèria entre focus  i focus, que passaran de quatre a sis punts de llum.

Respecte l’objectiu d’aquestes obres, el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, afirma que “encara que sigui només un carrer per a vianants, és una via molt transitada pels urgellencs, que uneix la part nord de la ciutat amb el centre històric”.

Amb el nou paviment se li donarà a aquest carrer un caire per a vianants gràcies a un asfalt imprès, consistent en gravar un disseny de llambordes sobre el paviment asfàltic. Aquest sistema proporciona una estabilitat i una durabilitat superior a la llamborda, sent més resistent.

La superfície d’aquest carrer és de 471,35m2. Les obres tenen un pressupost total de 47.558,86 euros i tindran una durada de dos mesos.