Instal·lada una nova tanca d'hoquei patins al pavelló poliesportiu

També s’estan rehabilitant els sanitaris públics d’aquest equipament esportiu municipal.
20-10-2016

Aquesta setmana ha quedat instal·lada la nova tanca d’hoquei de patins a la pista del pavelló poliesportiu municipal de la Seu d’Urgell. A més a més, s’han adquirit dues porteries noves.

La tanca és desmuntable d’acer galvanitzat, folrada amb malla electrosoldada i reforçada mitjançant una baina metàl·lica que confereix major resistència als cops. El sòcol de la tanca és de 21 mil·límetres de gruix i homologat tal i com marca la Federació Catalana de Patinatge.

Aquesta inversió ha tingut un cost de 17.168,12 euros (+IVA). Tant la tanca com les porteries s’han adquirit a Tallers Palautordera, empresa fabricant i experta en equipaments esportius.

Rehabilitació lavabos

D’altra banda, aquesta mateixa setmana també s’han iniciat les obres de rehabilitació dels lavabos per al públic en general que hi ha al pavelló poliesportiu municipal.

En aquest mateix espai s’està realitzant un bany per a dones, un per a homes i un per a persones amb mobilitat reduïda. El de dones tindrà dues cabines per wc i quatre rentamans. El d’homes tindrà una cabina amb wc, tres rentamans i tres urinaris, mentre que el bany adaptat disposarà de wc i un rentamans.

Val a dir que els llums funcionaran a través de detectors de presència com a mesura d’estalvi energètic.

Aquestes obres, que tenen un pressupost d’adjudicació de 28.394,65 euros (+IVA) i les porta a terme l’empresa de la Seu Stiu3000, tenen una durada de quinze dies.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, afirma que "amb aquestes actuacions continuem millorant una de les instal·lacions esportives més utilitzades de la ciutat per tal d'adequar-la a les noves necessitats, fer-la més còmode per a tots els usuaris i aportar les màximes facilitats i suport a la gran tasca de formació que fan els clubs i entitats locals".