Jornada de portes obertes a la llar d'infants municipal 'Els Minairons'

Aquest dissabte, 22 d'abril, de deu del matí fins a l'una del migdia. Les preinscripcions seran del 2 al 12 de maig i s’hauran de formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.
20-04-2017

El Servei d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha organitzat per aquest pròxim dissabte, 22 d'abril, una jornada matinal de portes obertes de la llar d'infants municipal Els Minairons, de les deu del matí fins a l’una del migdia.

Les famílies urgellenques podran visitar aquest centre per a nens i nenes de 0 a 3 anys entre les deu del matí i la una del migdia, on seran ateses per les educadores del mateix centre. Recordem que els Minairons es troba ubicada al carrer Sant Ermengol, número 71.

En aquesta mateixa jornada, les famílies podran obtenir tota la informació necessària de cara a les preinscripcions, així com les bases d'admissió d'aquesta  la llar d'infants municipal.

Val a dir que les preinscripcions seran del 2 al 12 de maig i s’hauran de formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.