Jornada formativa adreçada a entrenadors i tècnics de clubs esportius de la ciutat per detectar i prevenir casos d’assetjament en l'esport

Organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que s’inclou dins del Pla Comarcal Contra l’Assetjament en Edat Escolar, tindrà lloc el dia 23 de novembre.
12-11-2019

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que s’inclou dins del Pla Comarcal Contra l’Assetjament en Edat Escolar, ha organitzat pel dissabte 23 de novembre una jornada adreçada a entrenadors i entrenadores i tècnics i tècniques dels clubs esportius de la ciutat amb l’objectiu de facilitar-los eines i recursos essencials per detectar i prevenir possibles cassos d’assetjament en l’àmbit esportiu.

“Des de l’Ajuntament creiem que és una formació molt interessant i enriquidora per a les persones que tracten i gestionen grups d’infants i adolescents en l’àmbit esportiu. Animem a entitats i clubs esportius a prendre-hi part perquè els pot ajudar en el treball de base que realitzen diàriament”, ha manifestat el regidor d’Esports del Consistori urgellenc, Carlos Guàrdia.

En aquesta formació, que tindrà lloc a la sala la Immaculada de la Seu d’Urgell, de deu del matí a una del migdia, s’explicarà el concepte d’assetjament, es dotarà als i les participants d’eines per detectar-lo, així com de recursos per a les primeres intervencions bàsiques i estratègies per treballar-ne la prevenció a través de valors, normes i dinàmiques.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, però per participar-hi cal fer inscripció prèvia a l’enllaç http://ves.cat/eqPU o a la pàgina web del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc http://esports.laseu.cat