L’Ajuntament de la Seu d’Urgell contracta en pràctiques tres joves titulats dins del Programa Garantia Juvenil

Durant sis mesos, treballaran en diferents tasques en l’adaptació de l’administració local a la llei de transparència; implantació dels expedients electrònics; i nou reglament de protecció de dades.
05-11-2018

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha contractat a tres joves titulats, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Aquests tres joves, que tenen un contracte de pràctiques remunerades de sis mesos a jornada completa, estan treballant en diferents tasques a l’Ajuntament de la Seu emmarcades dins dels àmbits de les adaptacions de l’administració local a la llei de transparència; implantació dels expedients electrònics; i nou reglament de protecció de dades, a través de contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa.

Programa de Garantia Juvenil

Val a dir que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va sol·licitar una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. 

Els aspirants havien de complir quatre requisits com ser menors de 30 anys; beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil; estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball; i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o bé un certificat de professionalitat.