L’Ajuntament de la Seu d’Urgell demana al Departament de Salut un calendari urgent per a la nova licitació del CAP després que l’adjudicació d’obres hagi quedat deserta

La Generalitat va comunicar ahir oficialment al Consistori urgellenc que l’empresa adjudicatària ha renunciat a fer l’obra.
04-04-2019

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha demanat al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que posi sobre la taula de forma urgent un nou calendari d’adjudicació de les obres del Centre d’Atenció Primària, després que ahir el mateix Departament els comuniqués oficialment que l’adjudicació feta havia quedat deserta per la renúncia de l’empresa guanyadora del concurs de l’obra.

L’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, ha lamentat la situació i ha enviat una carta a la consellera en què li exposa “la necessitat de no demorar la construcció del nou CAP a la ciutat” i alhora li recorda que “l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja va fer l’agost passat l’enderroc dels antics garatges de l’Alsina Graells i la cessió de la parcel·la municipal resultant per a iniciar les obres del nou equipament sanitari”.

Des del Consistori urgellenc és recorda que fa anys que es reivindica la construcció del nou Centre d’Atenció Primària, tant per part de la ciutadania com dels professionals que hi treballen. “Des de l’Ajuntament sempre hem buscat les millors opcions perquè la ciutat tingui aquest nou equipament sanitari i ho continuarem fent, posant-nos a disposició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya”.