L’Ajuntament de la Seu fa una crida als urgellencs a desplaçar-se a peu durant els dies de la Festa Major

Amb aquesta mesura es vol limitar la circulació de vehicles als visitants, i així evitar problemes de circulació.
23-08-2018

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell fa una crida als urgellencs i urgellenques perquè durant el dies de la Festa Major deixin el cotxe a casa i es desplacin a peu per accedir als diferents espais de celebració dels actes festius.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament urgellenc vol que la mobilitat de vehicles quedi limitada als visitants, i així evitar problemes de circulació.

Pel que fa a les zones d’aparcament, es podran estacionar els cotxes a l’aparcament del cementiri, concretament la part que dóna a la carretera, mentre que l’aparcament lateral queda reservat per als camions dels firaires.

Val a dir també que el Camí Ral de Cerdanya -arteria que connecta el centre històric de la ciutat amb l’espai de les ‘firetes’ i de les ‘casetes’- no s’hi podrà circular entre les onze de la nit i les set del matí, excepte dimarts 28, que s’hi podrà circular a partir de les 3 de la matinada.

D’altra banda, tothom que vingui de fora de la Seu d’Urgell per gaudir de la nostra Festa Major també podran aparcar els seus vehicles al nou aparcament de l’Horta del Valira, situat a ponent de la ciutat.

Recordem que durant els dies de Festa Major, el passeig Joan Brudieu, el carrer Major, el carrer Canonges, plaça Catalunya, Pati Palau, Camí Sota Palau i Camí Clos queden tancats al trànsit de vehicles.

Altres recomanacions

Tal i com s’explica a l’interior del programa demà de Festa Major, es recomana que no s’aparqui als llocs amb prohibició explícita d’arcar, ni a les cantonades, ni als passos de vianants, ni davant de les tanques habituades per a organitzar la circulació.

Pel que fa a l’accés als pàrquings dels carrers afectats, en la mesura del possible, es trauran els vehicles abans de les 9 del matí i es tancaran a partir de les 9 de la nit. En casos d’urgència es podrà sortir sempre.

Si per accedir a un pàrquing cal enretirar alguna tanca o senyal, caldrà tornar-les a col·locar en la seva posició inicial.