L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell enquesten a les empreses de la comarca per plantejar mesures a les diverses institucions

Val a dir també que des del Consell Comarcal alturgellenc amb l’Ajuntament de la Seu s’elabora pràcticament a diari el document RECULL D’ALGUNES DE LES MESURES I AJUDES PER FER FRONT AL SARS-COV-2 (Autònoms/es i persones jurídiques).
09-04-2020

Davant la difícil situació generada per la COVID-19, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell estan portant a terme una enquesta al teixit empresarial de la comarca per fer una radiografia de l’estat d’aquest sector econòmic. L’objectiu d’aquesta enquesta es poder plantejar mesures ad hoc a les diverses institucions.

L’enquesta pregunta sobre la personalitat jurídica de l’empresa o de l’activitat econòmica, sobre si la seva activitat s’ha vist afectada, el nombre de treballadors totals i els que estan actius actualment, a quin municipi està registrada la seva activitat, el sector que es dedica, si tenen previst tramitar algunes de les mesures que es proposen des de les administracions o si han establert algun tipus de col·laboració amb d’altres empreses.

L’estudi també pregunta sobre quines seran les principals necessitats quan s’aixequi l’estat d’alarma i si tenen alguna proposta útil perquè el sector econòmic de l’Alt Urgell pugui fer front a aquesta situació.

Totes les empreses que ho desitgin poden accedir a l’enquesta i respondre-la al següent enllaç: http://www.bit.ly/CETAPCOVIDENQUESTA

Val a dir també que des del Consell Comarcal alturgellenc amb l’Ajuntament de la Seu s’elabora pràcticament a diari el document RECULL D’ALGUNES DE LES MESURES I AJUDES  PER FER FRONT AL SARS-COV-2 (Autònoms/es i persones jurídiques).