L’Ajuntament de la Seu d’Urgell lliura les targetes moneder per a les famílies que tenen beca menjador

Repartides a principis de la setmana passada als 249 infants del municipi que tenen aquest ajut assignat.
31-03-2020

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja va repartir a inicis de la setmana passada les targetes moneder als 249 infants del municipi amb beca menjador. D’aquesta manera, mentre romanguin tancats els menjadors escolars, les famílies tindran garantits els àpats dels seus infants.

El repartiment de la majoria d’aquestes targetes moneder es va realitzar en dos dies gràcies al treball coordinat entre l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones i l’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, fet que va permetre una major eficàcia a l’hora de portar a terme el seu lliurament. Al respecte, la regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament urgellenc, Núria Tomàs, declara que “l’objectiu de les targetes moneder és seguir prestant l’ajut a totes aquestes famílies, i s’han repartit amb la major celeritat possible”.

Targetes moneder

Cada targeta moneder s’ha carregat amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el confinament. Les targetes es tornaran a carregar de manera automàtica si s’allarga el confinament.

Breus instruccions sobre les targetes moneder:

  • Les targetes moneder permeten comprar a qualsevol establiment alimentari que tingui datàfon.
  • Cal comprar aliments bàsics com verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs.
  • No es permet comprar begudes amb sucres (evitar també els sucs ja que es poden consumir directament amb la fruita), ni altres tipus de begudes alcohòliques, energètiques, etc.
  • Caldrà guardar els tiquets de la compra que hauran de portar la data entre els dies de confinament. Un cop finalitzat aquest període i restablerta la normalitat, les famílies rebran un SMS per informar-los d’on han d’anar a portar els tiquets.
  • Davant incidències amb les targetes VISA cal posar-se en contacte mitjançant el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090

Per a més informació, es pot visitar la pàgina  web:  http://www.alturgell.cat/targetes-menjadors-escolars