L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per presentar sol·licituds als ajuts per iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

La convocatòria s’obrirà demà dijous 20 de febrer i restarà oberta fins el dia 20 de març.
19-02-2020

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà demà dijous 20 de febrer la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2020.

El període de presentació de sol·licituds és d’un mes, és a dir, fins el dia 20 de març. Cal presentar-les al registre de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell omplint el model normalitzat que serà facilitat en aquesta dependència municipal, així com tota la documentació que es requereix a les bases d’aquests ajuts. http://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/solidaritat/ajuts-i-subvencions/ajuts-i-subvencions 

La convocatòria d’aquestes subvencions té com a dos objectius principals: potenciar que les entitats sense ànim del lucre del nostre municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapart en el país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament; i distribuir, tot o una part de la consignació pressupostària, en règim de concurrència competitiva l'import que s'atorga a cada sol·licitant.

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària que és de 22.652 euros. Val a dir que es determinarà l’import atorgat per a cada sol·licitant seguint les indicacions de les bases reguladores d’aquestes subvencions.