L’Ajuntament de la Seu d’Urgell promou el comerç local amb un spot publicitari coincidint amb l’inici de la Fase 1 de desescalada

Confia en nosaltres, confiem en tu és l’eslògan de la campanya per promoure la compra als establiments d’una vintena de sectors comercials de la nostra ciutat.
11-05-2020

Coincidint amb el primer dia de la Fase 1 de desescalada que permet obrir els comerços de menys de 400m2 i que la Seu d’Urgell es troba dins l’àrea sanitària de l’Alt Pirineu i Aran -territori que avui ha entrat en la Fase 1- l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament urgellenc ha iniciat la campanya per promoure el comerç local #compraalaSeu

La campanya es basa en un spot publicitari que protagonitzen diferents emprenedors i que representen a una vintena de sectors comercials de la nostra ciutat.

Confia en nosaltres, confiem en tu

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Seu, Núria Tomàs, manifesta que “avui és el dia que, majoritàriament, obriran altre cop els comerços de la Seu. Amb aquesta campanya volem enviar un missatge de confiança cap el nostre petit comerç. La proximitat, el tracte personal, la seguretat, i la consciència de comunitat ens han de fer reactivar la nostra xarxa comercial”. Tomàs afegeix al respecte que “el lema Confia en nosaltres, confiem en tu vol donar un missatge positiu i de complicitat entre els nostres comerciants i la nostra gent. Comprar a la Seu ens beneficia a tots."

En aquest vídeo publicitari, que avui ja corre per les xarxes socials, s’hi pot veure com diferents comerciants de la Seu d’Urgell aixequen la persiana del seu negoci després de prop de dos mesos d’estar tancats a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Amb aquesta campanya es vol conscienciar als urgellencs i urgellenques de la importància de consumir producte local i comprar en els estabilients de la Seu per poder fer front a la crisi provocada per aquesta pandèmia.

Aquest spot publicitari ha estat encarregat a l’empresa urgellenca Qucut, una mostra més per part de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell de suport als emprenedors de la nostra ciutat.