L’Ajuntament de la Seu d’Urgell realitza avui un servei especial de neteja i desinfecció viària

En aquesta actuació s'hi ha destinat quatre treballadors extraordinaris que han netejat els carrers de la ciutat durant quatre hores.
06-04-2020

Aquest matí (dilluns 6 d’abril) s'ha portat a terme un servei especial de repàs de neteja i desinfecció viària a la Seu d’Urgell, després de tres setmanes de confinament. En aquesta actuació s'hi ha destinat quatre treballadors extraordinaris que han netejat els carrers de la ciutat durant quatre hores.

Des del Servei Municipal de Neteja Viària es demana a la població que cal tenir una cura especial en no llençar els guants a terra. Aquests van als contenidors de fracció resta o a les papereres. També és molt important recollir sempre les defecacions dels gossos.

Val a recordar que el servei de neteja viària va quedar molt reduït el passat 16 de març, després que es decretés el confinament a causa del coronavirus. Des d’aquella data s'ha mantingut diàriament a un terç de la plantilla fent la neteja de bosses i mobles fora dels contenidors, així com un equip per desinfectar amb hipoclorit sòdic papereres, bancs i baranes.