L’Ajuntament de la Seu d’Urgell repartirà 1.670 mascaretes casolanes a comerços i empreses de productes necessaris

A partir de demà dimecres 25 de març, de 9 a 11 del matí. En aquesta notícia també es pot trobar la llista actualitzada en data d'avui dels comerços i establiments oberts durant la crisi del coronavirus.
24-03-2020

A partir de demà dimecres 25 de març, de 9 a 11 del matí, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell repartirà 1.670 mascaretes casolanes als establiments comercials, restauració a domicili i empreses de productes necessaris de la ciutat.

Aquestes mascaretes casolanes han estat elaborades gràcies a la iniciativa solidària portada a terme per una seixantena de voluntaris i voluntàries @mascaretessolidarieslaseu, planxades manualment, i rentades i esterilitzades per l’empresa d’inserció laboral Nou Grapats.

Cal recordar però que aquestes mascaretes no estan homologades i per tant cada dia s’han de rentar a alta temperatura (mín. 60º), i també afegir lleixiu.

Recordem que cal continuar amb les mesures de seguretat en la prevenció i protecció del coronavirus:

  • Rentar-se les mans de forma habitual i repetida al llarg del dia amb aigua i sabó o bé amb solucions hidroalcohòliques.
  • Respectar la distància entre persones en tot moment (1.5 – 2m).
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.

Aquell comerç o negoci que no disposi de mascaretes i en necessiti, pot posar-se en contacte a través del correu electrònic: alopez@espaiermengol.cat

LLISTAT DE COMERÇOS I ESTABLIMENTS OBERTS A DATA D'AVUI DIMARTS 24 DE MARÇ