L’Ajuntament de la Seu d’Urgell signa un conveni amb l’Obra Social “la Caixa” per dotar d’instruments l’aula de música moderna de l’Escola Municipal de Música

L’entitat financera aportarà 3.000€ amb l’objectiu que aquest centre musical de la Seu d’Urgell disposi d’un petit fons per a posar a disposició dels alumnes que no poden adquirir-lo.
28-11-2019

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha signat aquest migdia amb l’Obra Social “la Caixa” un conveni per col·laborar amb la compra d’instruments musicals per l’Escola Municipal de Música de la nostra ciutat.

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, i el director de l’Àrea de Negoci Bages-Solsonès de CaixaBank, Albert Requena, i ha comptat amb la presència de la directora de l’Escola Municipal de Música, Sonia Lanau, i del director d’Institucions a Lleida de CaixaBank, Geremi Camí.

Amb la signatura d’aquest conveni, l’Obra Social “la Caixa” col·laborarà amb una aportació econòmica de 3.000€ per a la compra d’instruments que aniran destinats a l’aula de música moderna de l’escola, amb l’objectiu que aquest centre musical de la Seu d’Urgell disposi d’un petit fons per a posar a disposició dels alumnes que no poden adquirir-lo. D’aquesta manera es posa la formació musical a l’abast d’alumnes i famílies que d’una altra manera no podrien accedir-hi.