L’Alt Urgell recull prop de 20 mil quilos d’aliments en el Gran Recapte 2018

Aliments per a la Solidaritat agraeix la col·laboració de veïns, voluntaris, entitats, empreses i comerços que, un any més, ho han fet possible.
05-12-2018

A la comarca de l’Alt Urgell i a 2 punts de la comarca de la Cerdanya s’ha recollit un total de 19.839 quilos d’aliments en el marc del Gran Recapte celebrat aquest passat cap de setmana, novament una quantitat superior respecte l’any passat (que se’n van recaptar 17.259). Així ho han fet saber des del projecte Aliments per la Solidaritat, des d’on es gestionaran els aliments i altres productes de primera necessitat que han fet arribar els alturgellencs dins la campanya solidària anual.

Recordem que a la comarca alturgellenca, els municipis de la Seu d’Urgell, Montferrer i Castellbò, Organyà, Coll de Nargó i Oliana i a la Cerdanya, a Alp i Bellver, com altres indrets del nostre país, s’han sumat a la iniciativa que, any rere any, s’organitza per tal de nodrir als diferents bancs d’aliments de productes de primera necessitat.

En aquesta edició els supermercats Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Mercadona, Dia, BonÀrea i els dos establiments de Queviures Conxita i Fruites Seu-Armengoleta, ubicats a la Seu d’Urgell; el supermercat Charter a Montferrer; el supermercat Suma i la botiga Cal Lluís a Organyà; i els supermercats Condis, BonÀrea i Charter a Oliana; Pirineu Rural a Coll de Nargó; i dos establiments a Cerdanya, han estat els punts de recollida d’aquesta iniciativa solidària.

El Gran Recapte té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, ateses pel Consorci d’Atenció a les Persones (CAPAU) i les entitats Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja, impulsores del projecte Aliments per a la Solidaritat