L’associació benèfica Jocs sense Fronteres organitza la segona matinal esportiva i curses solidàries

Aquest diumenge 9 de juny, a partir de les deu del matí, al Parc del Segre de la Seu d’Urgell.
04-06-2019

L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres organitza per aquest pròxim diumenge 9 de juny la segona edició Matinal Esportiva i Curses Solidàries que tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, a partir de les deu del matí. Com en la primera edició, celebrada el passat mes de setembre, aquestes activitats familiars i solidàries estan pensades per a la participació de nens i nenes de 0 a 15 anys.

La matinal esportiva consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d’edat dels infants participants que podran estar acompanyats per les seves respectives famílies. Pel que fa a les curses solidàries també s’aniran desenvolupant per grups d’edat que es clouran amb una cursa oberta a tothom. Tots els jocs estaran oberts tant als infants com als seus pares i mares, ensenyant-los valors o rectificant-los. Les curses solidàries no seran competitives, i tots els participants obtindran el mateix obsequi. La finalitat d’aquesta jornada solidària és unir esport, família i valors.

Val a dir també que aquesta matinal esportiva i curses solidàries compta novament amb la col·laboració d’un grup de voluntaris de totes les edats que realitzaran tasques de monitors.

Per participar en alguna d’aquestes activitats esportives solidàries cal fer una inscripció per correu electrònic a jocssensefronteres@gmail.com o presencialment el mateix diumenge al Parc del Segre. El preu de la inscripció és de 7 euros. Els diners recaptats es destinaran a causes benèfiques.

Jocs sense Fronteres

Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a organitzar activitats solidàries, oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i comarca.