L’associació benèfica Jocs sense Fronteres organitza una matinal esportiva i curses solidàries

Aquest diumenge 23 de setembre, a partir de les deu del matí, al Parc del Segre de la Seu d’Urgell.
17-09-2018
L’associació benèfica Jocs sense Fronteres organitza una matinal esportiva i curses solidàries

Yolanda Castillejo i Àlex Bertran, membres de Jocs sense Fronteres.

L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres organitza per aquest pròxim diumenge 23 de setembre una matinal esportiva i curses solidàries que tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, a partir de les deu del matí. Així ho han anunciat aquest matí en roda de premsa Yolanda Castillejo i Àlex Bertran, membres d’aquesta associació que han explicat els objectius i el desenvolupament d’aquestes activitats familiars i solidàries que s’adrecen a nens i nenes de 0 a 15 anys.

La matinal esportiva consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d’edat dels infants participants que podran estar acompanyats per les seves respectives famílies. Pel que fa a les curses solidàries també s’aniran desenvolupant per grups d’edat que es clouran amb una cursa oberta a tothom. Al respecte, Yolanda Castillejo, ha manifestat que “tots els jocs estaran oberts tant als infants com als seus pares i mares, ensenyant-los valors o rectificant-los. Les curses solidàries no seran competitives i tots els participants obtindran el mateix obsequi. La finalitat d’aquesta jornada solidària és unir esport, família i valors”.

Val a dir també que aquesta matinal esportiva i curses solidàries compten amb la col·laboració d’un grup de voluntaris de totes les edats que realitzaran tasques de monitors.

Per participar en alguna d’aquestes activitats esportives solidàries cal fer una inscripció per correu electrònic a jocssensefronteres@gmail.com o presencialment el mateix diumenge al Parc del Segre. El preu de la inscripció és de 5 euros. Els diners que es recaptin durant aquesta jornada aniran destinats a promocionar i oferir activitats de lleure per a la integració d’infants amb dificultats en el seu desenvolupament (Òmnia Kids).

Jocs sense Fronteres

Per la seva part, Àlex Bertran ha remarcat que “Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a organitzar activitats solidàries, oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i comarca”. En aquest sentit, Bertran ha recordat que aquesta associació ja va realitzar el passat mes de juny la primera activitat solidària amb l’organització del primer festival de curtmetratges juvenils anomenat ROCS.