L’equip espanyol de piragüisme afronta amb “molta il·lusió” la final de la Copa del Món de Eslàlom que se celebra a la Seu d’Urgell

Els palistes del combinat estatal coincideixen en afirmar en què aquesta prova és un “punt de referència” per encarar el Mundial de 2019 i obtenir places olímpiques.
04-09-2018
L’equip espanyol de piragüisme afronta amb “molta il·lusió” la final de la Copa del Món de Eslàlom que se celebra a la Seu d’Urgell

D'esquerra a dreta, Chourraut, Vilarrubla, Travé i Diez-Canedo.

L’equip espanyol de piragüisme afronta la cinquena i última prova de la Copa del Món Eslàlom -que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell- amb “molta il·lusió i moltes ganes”. Així ho ha explicat aquest matí en roda de premsa el seu seleccionador, l’urgellenc Guillermo Diez-Canedo que ha afegit que “competir a la Seu d’Urgell és per nosaltres un punt de referència per encarar el Mundial de 2019, que serà molt important de cara als Jocs Olímpics de Tòquio 2020”.

Diez-Canedo, acompanyat per la campiona olímpica Maialen Chourraut, el doble campió d’Europa K1 i C1 Júnior i campió del món júnior en C1 Miquel Travé, i   la guanyadora de diferents proves de la Copa del Món en C1 Núria Vilarrubla, ha remarcat que el combinat estatal format per un total de 13 palistes compta amb “molt potencial” tant per encarar la darrera prova de la Copa del Món com de cara al Mundial 2019, competició que servirà per preparar les estratègies de cara a aconseguir places olímpiques.

Pel que fa a les sensacions dels representants de l’equip espanyol, Maialen Chourraut ha manifestat que la Copa del Món a la Seu d’Urgell és una prova  “preciosa”. La piragüista basca ha explicat que “aquest estiu estic buscant la Maialen més ràpida” per afrontar aquesta darrera prova i poder arribar al Mundial de Rio amb més “punch”.

Per la seva part, l’urgellenc Miquel Travé ha remarcat que la Copa del Món a la Seu és “una competició molt especial perquè competim a casa. Estem preparats per afrontar aquesta competició i lluitar cadascú pel seus objectius”. Travé ha abundat al respecte que “per a tots és una preparació de cara al Mundial de 2019 on es jugaran les places per als Jocs de Tòquio”.

En el seu torn, la també urgellenca Núria Vilarrubla ha ressaltat que la Copa del Món a la Seu d’Urgell és “una festa de vida i d’emocions”. Vilarrubla que n’ha viscut unes quantes edicions, amb resultats diversos, ha volgut afegir que “competir a casa és un estímul molt agradable, però que cal lluitar fins l’últim moment per arribar a la final i treballar per una de les medalles”.