L’Escanyabocs 2018 mantindrà la bona participació de les darreres edicions

Fins a mitjanit resten obertes les inscripcions a www.escanyabocs.com
17-05-2018

L'organització de l'Escanyabocs ho té tot preparat per iniciar aquest dissabte 19 de maig la seva onzena edició, que se celebrarà durant tot el cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d'Urgell, com a escenari únic per celebrar les seves proves.

Amb les inscripcions telemàtiques encara obertes fins a la mitjanit d’avui dijous 17 de maig, hi ha 550 atletes registrats, que suposen una participació propera a les 704 participacions individuals.

Com en cada edició, l’organització d’aquesta prova multiesportiva a la natura  espera una bona resposta dels inscrits a darrera hora, i es calcula que “amb aquestes darreres inscripcions i les que es fan els mateixos dies de les proves, estarem en xifres properes a les darreres edicions, el que confirma la consolidació i bona salut de l’Escanyabocs”.

Val a dir que algunes proves encara admeten participants. Aquells esportistes que es vulguin inscriure a darrera hora ho podran fer coincidint amb els horaris establerts per a la recollida de dorsals, tot i que amb un recàrrec de 5 euros per inscripció fora de termini.

Pel que a la prova Escanyabocs de Ferro, per ara, hi ha un total de 17 inscrits: 8 noies i 9 nois.

Recollida de dorsals i inscripcions fora de termini

Divendres 18 de maig, de les 17 a les 20 hores, al Palau Municipal d'Esports, tindrà lloc la recollida de dorsals per a totes les proves.

Dissabte 19 de maig, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí, es podran fer inscripcions al Parc del Segre, exclusivament per als esportistes que vulguin participar a la cursa trail running. Durant la resta del dia i fins a dos quarts de vuit del vespre, també al Parc del Segre, es podran fer les inscripcions i recollir dorsals per a la resta de proves del cap de setmana.

Diumenge 20 de maig, de les set a tres quarts de vuit del matí, al Parc del Segre, es podran formalitzar les inscripcions per poder participar a la  pedalada en BTT i també recollir-ne els dorsals. Cal recordar que la inscripció presencial té un cost de 25 euros.

Les proves

Com cada any, els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix l'Escanyabocs.

 

DISSABTE 19

09:00

Cursa Trail Running. Dos recorreguts

Sortida i arribada al Rafting Parc

09:30

Mini Escanyabocs

Sortida i Arribada al Rafting Parc

16:00

Raid d’Aventura, format iniciació

Sortida i arribada al Rafting Parc.

21:00

Orientació urbana i nocturna 1h

Sortida i arribada al Rafting Parc

DIUMENGE 20

07:30

Marxa nòrdica.

Sortida autobús recorregut llarg. Arribada al Rafting Parc.

08:00

Marxa nòrdica.

Sortida autobús recorregut curt. Arribada al Rafting Parc.

08:15

Pedalada BTT. Tres recorreguts

Sortida-Arribada Rafting Parc

13:30

Dinar participants i lliurament de premis.

Rafting Parc.

 

L’organització de l’Escanyabocs agraeix la col·laboració de DIPUTACIÓ DE LLEIDA, GRIFONE, FISIOTERÀPIA QUEL, MENJA’T L’ALT URGELL, COCA-COLA, CALDEA, JORMA BIKE, BOTANCH, X-PIRIENCE i SB CANYONING.