L’Escanyabocs 2020, que presenta com a novetat un Open d’Escalada, obre aquest dilluns les inscripcions online

Cal formalitzar-les a www.escanyabocs.com Aquest esdeveniment esportiu vinculat a la natura que organitza l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebra aquest any seva tretzena edició.
31-01-2020

La tretzena edició de l’Escanyabocs, esdeveniment esportiu vinculat a la natura que té lloc al Rafting Parc de la Seu d’Urgell,  que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de maig, obre aquest pròxim dilluns 3 de febrer les seves inscripcions online.

Les inscripcions cal formalitzar-les al web www.escanyabocs.com on es podran fer fins el dijous 14 de maig. També s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la prova sempre que hi hagi places disponibles, i amb un increment sobre el cost inicial.

Novetat: Open d’Escalada

L’Escanyabocs és una prova multiesportiva que engloba curses de BTT, trailrunning, orientació, raid d’aventura i marxa nòrdica. En aquesta edició de 2020, l’Escanyabocs presenta una novetat: un open d’escalada, que se celebrarà el diumenge 17 de maig, al matí.

La inscripció a una prova té un cost de 20 euros i, cada prova addicional té un cost de 5 euros. Pel que fa a les inscripcions al MiniEscanyabocs, adreçat a nens i nenes de 8 a 13 anys, costaran 10 euros, i també es podran formalitzar al web de la prova. La participació exclusiva a l’open d’escalada tindrà un cost de 10€.

Els i les participants que ho desitgin, amb la inscripció, podran adquirir la samarreta exclusiva de l’Escanyabocs per només 5€.