L’ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA DE LA SEU ORGANITZA UN CAFÈ-BERENAR ESPECTACLE A FAVOR DELS REFUGIATS SIRIANS

L’activitat, impulsada per la nova companyia estable del centre municipal, serà el dia de Reis a les 7 de la tarda a l’Hotel El Castell de Ciutat
31-12-2015

La Companyia de l’Escola Municipal de Dansa (EMD) de la Seu d’Urgell oferirà dimecres vinent, dia de Reis, un ‘Cafè-Berenar Espectacle’ a benefici de la població refugiada de Síria. L’activitat tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala de banquets de l’Hotel El Castell de Ciutat.

La tinent d’alcalde i regidora de les Escoles Artístiques Municipals, Anna Vives, ha manifestat la seva “felicitació a l’EMD per la iniciativa; l’escola, amb la seva directora al capdavant, sempre es mostra molt sensible amb les causes solidàries i s’ofereix per organitzar espectacles per recollir fons, tant si se’ls demana com per iniciativa pròpia”. “L’escola fa una gran tasca de sensibilització amb tot l’alumnat i les seves famílies”, ha afegit Vives.

La directora de l’EMD, Anna Martín, ha explicat que la idea va sortir del grup d’exalumnes del centre que han creat recentment una companyia. El format escollit pretén que els assistents gaudeixin tant de l’espectacle com d’un cafè i un berenar, en un entorn agradable com és l’Hotel El Castell.

El preu de l’entrada és de 15 euros i tota la recaptació es destinarà a l’ajuda als refugiats. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a l’Espai Ermengol. L’Escola Municipal de Dansa ja havia fet una activitat semblant anys enrere al mateix recinte, però aquesta és la primera vegada que ofereixen aquest format. L'actuació compta amb la col·laboració de l'àrea de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de la Seu.